10 uur Voor de bijen

Dát werkt!

Wil je écht iets betekenen voor de bijen? Zet mij dan aan het werk. Voor 500 euro (inclusief btw) zorg ik er 10 uur lang voor dat er méér bijen resistent worden tegen de varroamijt – en er dus minder bijen dood gaan.

Wat jij krijgt

  • Je maakt het verschil: in 10 uur kan ik bijvoorbeeld bijenkasten onderhouden, of bijenvolken bezoeken, controleren, begeleiden en verzorgen. En natuurlijk bijenkoninginnen telen, naar bevruchtingsstations brengen en er nieuwe bijenvolkjes van maken. Het hele jaar is er veel te doen voor de bijen en in die 10 uur voor de bijen maak jij via mij écht het verschil.
    Een persoonlijke vlog: ik maak tijdens die 10 uur voor de bijen een vlogje speciaal voor jou met een paar highlights van mijn werk die dag. Heb jij een eigen bedrijf? Dan beeld ik aan het begin het logo af. Aan jouw bedrijf hebben de bijen immers 10 uur te danken. Leuk voor social media, goed voor je imago.

Of...

  • Zet je klant in het zonnetje: want jij kunt die 10 uur voor de bijen ook weggeven en dus eveneens de vlog! Een prachtige manier om je relatie te bedanken. En uiteraard verschijnt dan zijn/haar logo in de vlog, naast dat van jou. ‘Samen goed doen voor de bijen’, het perfecte relatiecadeau. Wedden dat je klant die vlog flink gaat delen – en daarmee jouw leuke initiatief?

 

Wil je jouw 10 uur voor de bijen van de belasting aftrekken als donatie? Vraag naar de mogelijkheden bij je boekhouder!

Bekijk hier wat eerdere vlogs: 

Ook écht iets voor de bijen betekenen? 

JA DAT WIL IK 

Scroll naar boven